Кои сме ние?

Кои сме ние?

Началото

Историята на еMAG започва през 2001г. в един апартамент с 8 служители и 122 поръчки (IT продукти), доставени с 2 автомобила.

За нас клиентите са от първостепенно значение. Стремим се не само да удовлетворим техните нужди, но и да ги предвидим, за да сме сигурни в нивото на цялостното потребителското изживяване. Ето защо обръщаме внимание на всяко от посещенията на сайта ни и непрекъснато обновяваме платформата си.

Развиваме също категориите и продуктовото портфолио, а екипът ни не спира да расте и заедно учим всекидневно от натрупания опит.Първата Black Friday кампания в България и представяне на Маркетплейс платформата

На 29-ти ноември 2013г. за първи път проведохме кампанията Black Friday в България, познатият в цял свят ден с най-големи търговски отстъпки през годината. Като за първи път в България, представянето на кампанията надхвърли в пъти очакванията ни и така продължихме всяка следваща година.

» read more


Следващото ниво: регионална експанзия

През 2012г. еMAG се присъедини към Южноафриканската група “Naspers”. Това ни позволи да се разрастваме на регионално ниво и да инвестираме дори повече в развитието на електронната търговия.

» read more


Продължаваме да растем

Нашият отдел за IT проучвания и разработки е посветен на развитието на софтуерните приложения, специализирани в електронната търговия. Днес имаме над 500 отлични IT специалисти, които развиват успешно повече от 50 различни приложения за всички страни, в които имаме офиси.

» read more


Но не спираме до-тук, а продължаваме да пишем eMAG историята, подобряваме услугите си и предлагаме на нашите клиенти най-добрите възможни оферти.