Как правим нещата

Как правим нещата

Тук сме, за да предложим на клиенти си това, което е важно и необходимо за тях, спестявайки време и пари. Знаем, че само когато сме заедно ще имаме успех, работейки като екип, за да създадем най-доброто клиентско преживяване.

Не се страхуваме да кажем, че се стремим към съвършенство. Работим за постигането на целите си, но също така се забавляваме, движейки се към тях. От момента, в който ставаме част от организацията, навлизаме в скоростно, иновативно и развиващо ни общо състезание. Това е едно екипно, но същевременно и индивидуално пътуване към целите ни.

Можем да напишем цяла книга за историята ни, но избираме да Ви разкажем накратко какво ни движи към поставените eMAG цели.
Ценностите, които ни обединяват са:    

Обичаме това, което правим

Ключов елемент във всичко от начина, по който посрещаме клиента, до това как се пише код, е най-вече това, че влагаме много страст. Двигателят, който ни движи напред, това са страстта и вярата в това, което правим.

Разбираме индустрията, в която работим

Ние сме тези, които създават бъдещето на електронната търговия в района. Правим това, като винаги се обръщаме към клиентите си. Поставяме се в техните обувки, опитваме се да разберем техните нужди и да подобрим опита им в онлайн пазаруването.

Оглеждаме се и откриваме непознатото

Искаме да видим отвъд това, което е по силите ни. Избягваме повърхностните доводи и поглеждаме по-задълбочено на нещата. Разглеждаме всички възможности, дори тези, които не са тествани... все още.

Действаме!

Действаме бързо, защото искаме да растем бързо. Обичаме да се движим напред, за това вземаме най-доброто решение и действаме.

Винаги сме с една крачка напред

Технологиите се променят, обществото се променя, както и навиците на хората. За това е важно не само да коригираме нашето поведение, но и да умеем да предвидим всички тези промени.

Създаваме от наличната база данни!

В повечето случаи нямаме възможност да взаимодействаме директно с клиентите. Точно за това е важно да разбираме информацията, която стои зад действията им. Единствено това ще ни помогне да предложим на клиентите най-доброто.

Постоянно подобряваме дейностите си

Всеки от нас работи със специфични за неговия екип процеси. Добрите резултати идват от по-задълбоченото разбиране на процесите, с които работим и постоянното им подобряване. Всеки път, когато видим, че можем да се справим по-добре, се връщаме две стъпки назад и преосмисляме нещата.

Имаме смелостта да направим всичко!

Да! С много смелост ние наистина успяваме да направим всичко. Може и да грешим, но това е добре, защото се учим от грешките си и продължаваме да се развиваме. Точно така реализирахме първия Black Friday в Румъния. Грешките ни са съизмерими с амбициите, но това, което научихме е много по-ценно.

Целим се високо!

Обичаме да печелим, да се развиваме и да генерираме приходи. Но и знаем какво означава това - постоянни усилия ден след ден, без да се губи поглед към дългосрочната ни цел.

Използваме максимално потенциала си!

Ние вярваме, че всеки един от нас има силата и възможностите да расте и да се развива. Вярваме в личностното развитие, в откритата комуникация и сътрудничество. Учим се от хората около нас и от екипите, които формират еMAG. Доказателство за това е грандиозното развитие на нашите колеги – от програмист до старши мениджър, от кол-център агент до мениджър.